2013

Fredag 21. juni eftermiddag/aften

havde Svendborg Folkedansere sommertræf privat, 20 folkedansere, heraf en spillemand var samlet.

Efter kaffekurven blev tømt dansede vi mange danse, så blev det tid til medbragt aftensmad, hygge og sang

Der blev givet udtryk for en rigtig god forenings eftermiddag/aften.


 

Tirsdag 12. november eftermiddag generalforsamling.


Holdt vi den årlige generalforsamling, nøjagtig 7 mdr. efter den ekstraordinær generalforsamling, hvor foreningen havde 22 medlemmer. nu har Svendborg Folkedansere registreret 30 medlemmer. Bestyrelsen havde forslag til 5

vedtægtsændring, som alle blev vedtaget enstemmig. Bestyrelsen der "genstartede" Svendborg Folkedansere, var på valg, de blev genvalgt. En suppleant til bestyrelsen blev også valgt. vi fik en ny bilagskontrollant og ellers var der genvalg til øvrige pladser.  Vi var samlet i "vores lille kaffeskolelokale", ved borde i flere højder, stole, taburetter og kasser, men hvad gør det, når vi alle er positive og vil foreningen, man kan sige vi kommer hinanden ved. Og stemning er i top. Eftermiddagen sluttede med friskbagt kringle til kaffen, medbragt af fødselar.Tirsdag 10. december aften Julehygge i Skallen.


2013 er ved at være brugt og et nyt og spændende venter lige om hjørnet.

Spædende fordi kan bestyrelsen leve op til den store tillid og opbakning, som foreningens medlemmer har udvist? Det kan vi, når vi alle stå sammen. Den 10 december mødtes vi alle 32 i alt, for at ønske hinanden en glædelig jul.   Hver især havde medbragt det gode humør og en fyldt madkurv + en lille pakke. Karen, Frederik og Halldor leverede musikken til "vild med folkedans." Til vores kendte julemelodier havde Ingrid fundet danse frem som passede til. Ind i mellem dansene, var der julehistorier, julelege, ja sev en festlig aktion over de medbragte julepakker og selvfølgelig julesange. Aftenen sluttede med dans om juletræet og efterfølgende, "nu har vi jul igen" rundt i de tilstødende lokale.  Slut på en dejlig efterårssæson.